Velkommen til musikken i Vognfjederen!

Har du en sang gemt i maven, et trommebeat som klør eller urolige klaverfingre? I Vognfjederens musiklokale har du mulighed for at spille og synge på netop den måde der passer dig. Der er plads dig der aldrig har spillet et instrument eller sunget og til dig der har prøvet det før.

Daniel og Mathias kan hjælpe dig med at lære de fleste instrumenter, synge, skrive sange og indspille dem. Sammen har vi erfaring med mange forskellige genre fra rock og pop til hip-hop og reggae og vi eeeelsker at spille musik!

Lige for tiden er vi ved at starte vognfjederens musikprofil op igen efter at have ligget lidt i hi. Der vil være masser av muligheder for at optræde med sin musik når man føler sig klar til det og i vores lydstudie kan man indspille sine sange når man er færdig med dem. 

Du kan komme og øve både som band og alene. Musiklokalet står altid til rådighed, også når der ikke er en musikansvarlig på arbejde, og du kan låne instrumenter hos os. Hvis du har lyst til at synge, spille eller skrive sange så hiv fat i os og lad os komme i sving! 1-2-3-4

Daniel og Mathias