Fritidsklubben Olympia åbnede som afdeling til Vognfjederen i februar 2014, og har en profil der primært fokuserer på sport og bevægelse.

Vi er beliggende på Lyngbyvejen ved siden af boldklubben B1903, og deles med dem om udearealet.

Fodbold er derfor i højsædet i Olympia, da vi har nogle fantastiske græsarealer vi kan udfolde os på, og ikke mindst en helt ny kunstgræsbane med bander. Endvidere har vi også en lille indendørs spejlsal, som vi særligt benytter til bevægelse i vinterhalvåret, når det er dårligt vejr.

Vi bestræber os på, at aktiviteter tager udgangspunkt i børnenes egne ønsker og interesser.

Olympia er et fristed, hvor man kan komme som man vil og hænge ud med sine venner.

Er man dog tilhænger af de lidt mere forpligtende fællesskaber, så arbejder vi også med forskellige gruppeprojekter, hvor man har mulighed for at skabe noget, udvikle kompetencer, øve ud fra aftalte mødetider og eventuelt arbejde sig mod en fremvisning/sceneoptræden. Det kan f.eks. være projekter med dans, parkour, madlavning, teambuilding m.m.

Ligeledes har vi et stort fokus på aktiviteter ud af huset, blandt andet ture i svømmehal, biografen, bowlingture,  badminton, Grøndalscentrets multihal, minigolf, Laser Tag ture, skøjteture og meget mere.

Olympias indeareal er forholdsvis småt. Det betyder naturligvis også at vi rummer færre børn ad gangen, hvilket gør at kendskabet og kontakten til hinanden er tæt, både børnene imellem, men også i relationen til de voksne.

Nogle børn er rigtig glade for, at pendle mellem Vognfjederen og Olympia, for at benytte sig af de tilbud der henholdsvis er i de to klubber. Andre foretrækker kun at benytte et sted, og begge muligheder står frit for.

Personalet skifter mellem begge klubber, så der altid vil være kendte ansigter blandt de voksne, hvad enten man tager på Vognfjederen eller i Olympia.

Har man lyst til at være med i klubbens madordning, så tilbyder Olympia hver dag kl. 15.00 et lækkert varieret eftermiddagsmåltid fra Susannes Køkken.

Vi glæder os super meget til at se jer i Olympia :-)